De schurken van de MediaMarkt

Jaren geleden schreef ik hier: “Blokker is een kutwinkel.” Ik weet niet meer precies waar het toen over ging, maar het gevoel is me altijd bijgebleven. Het kwam opnieuw naar boven toen ik er opzetborstels voor mijn elektrische tandenborstel kocht. De volgende week waren ze ineens 8 euro goedkoper. Dan voel je je toch genaaid.

Nee, dan Leenbakker. Daar kochten we ooit gordijnen en mochten we gebruikmaken van een actie die eigenlijk pas een week later geldig was. Zo kan het ook, Kutblokker.

Maar de koning van de laaienlichters blijft de MediaMarkt. Net nu wij een nieuwe wasmachine hebben gekocht, hebben zij de MerkenMarkt. Een dag lang krijg je 10 of 20 procent korting op een bepaald merk. Zul je altijd zien dat onze wasmachine daar ook bij zit. We kochten ons apparaat natuurlijk niet bij de MediaMarkt maar wel voor dezelfde prijs.

Vandaag was het zover: 15 procent korting op alle wasmachines van ons merk. Maar de MediaMarkt zou de MediaMarkt niet zijn als ze eerst niet stiekem 50 euro bovenop de prijs hadden gezet. Per saldo was hij toch nog 25 euro goedkoper, maar met zulke schurken wil je toch geen zakendoen.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *