#DranouterFest17

Iedere door de wol geverfde festivalbezoeker weet dat wc-papier een verplicht onderdeel van zijn uitrusting is. Nu is het Dranouter Festival in het Vlaamse Heuvelland steevast tot in de puntjes verzorgd, maar wie met een rolletje drielaags van huis gaat, grijpt nooit mis.

#DranouterFest17 begon op vakantiedonderdag met een stevige wind, waardoor het opzetten van de nieuwe tent nog een extra dimensie kreeg. Nu is de eerste kennismaking met een kampeeronderkomen  altijd al een uitdaging, maar als de haringen en het zeildoek om je oren vliegen, is het bijna onbegonnen werk. Met wat hulp is het uiteindelijk toch gelukt.

Gelukkig werden de weersomstandigheden per dag mooier, zodat we languit in de zon konden genieten van Bazart, Raymond van het Groenewoud, Doe Maar en wat minder bekende muzikale pareltjes. Samen met een koud biertje en diverse culinaire delicatessen was het plaatje weer compleet.

Inclusief het onvermijdelijke moment dat het toiletpapier begon op te raken. Het was net een slechte jaren 70 quiz: “En, welke deur kiest u?” Je verwacht niet eens een kleurentelevisie of een tropische vakantie, alleen wat velletjes om je billen mee af te vegen. Maar helaas. En bij de volgende deur het zelfde probleem. Op dat moment ben je de koning te rijk met die Popla van thuis.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *