De toekomst

Iedereen wil wel eens weten wat de toekomst gaat brengen. Bij wie kun je dan beter aankloppen dan bij de Chinezen? Zij worden namelijk wijs geboren en hun voorspellende boodschap wordt ook nog eens verpakt in een smakelijk vanillekoekje.

Collega Hessel vierde vandaag zijn verjaardag en trakteerde op de toekomst. Gelukkig hoefden we niet eerst een complete Chinese rijsttafel weg te werken (probeer dat maar eens in een koolhydraatarm dieet te passen), maar mochten we meteen door naar het nagerecht.

“Je zult meer zekerheid en vertrouwen krijgen in je relatie met je collega’s.” Nou, daar kun je wat mee. Doe dan maar een andere.

Gelukskoekje nummer twee: “Vele plezierige en gedenkwaardige belevenissen liggen in het verschiet.” Kijk, daar heb je tenminste wat aan. Dan heb je in ieder geval iets om naar uit te kijken.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *