Op veler verzoek

Leuk hoor, af en toe een stukje schrijven op social media, maar eigenlijk gaat het natuurlijk om de reacties en de likes. Het leven heeft pas zin vanaf twintig duimpjes, hartjes en lachende gezichtjes. Na een kritische opmerking kan ik de hele dag van slag zijn.

Het was dus wel even schrikken toen ik zag wat me op Twitter was overkomen. Volger X had me toegevoegd aan een lijst: ‘Te lang niet getweet’. Daarom op veler verzoek, of eigenlijk moet ik zeggen ‘op ener verzoek’ een stukje (met bijbehorende tweet).

Ik kan het me nog goed herinneren. Het was op zaterdag 21 oktober. Mijn vorige stukje ging over de groene golf in Valkenswaard, die ondertussen naar behoren werkt. Als het signaal oplicht, kun je erop vertrouwen dat het volgende verkeerslicht ook groen is. Een klein groen golfje. Een opblaasbadje dat te lang buiten heeft gestaan.

Als je niet aan schrijven toekomt kan dat twee dingen betekenen. Of je maakt niets mee of je hebt het te druk om te schrijven. De waarheid ligt ergens in het midden. In ieder geval geen reden voor bezorgdheid.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *