Futiliteitje

Een stukje over Ziggo, altijd lachen! Het begon allemaal met een futiliteitje. In de digitale tv-gids ontbrak een deel van de programma-informatie waardoor we op die zenders niets konden opnemen. Vervelend, zeker dezer dagen met al die kerstfilms.

De tips op internet werkten niet, dus dan maar even bellen. Medewerker 1: “Waarmee kan ik u van dienst zijn?” Ik legde het probleem uit en hij stelde een diagnose vanaf afstand. “Alles ziet er prima uit. U moet alleen even uw tv-kastjes terugzetten op fabrieksinstellingen, waardoor ze automatisch gaan updaten. Fijne feestdagen.”

Zo gezegd zo gedaan, maar bij het eerste kastje ging het al mis. Het kon geen contact meer krijgen met het andere kastje en dan heb je op de slaapkamer dus geen tv meer. Dus maar weer bellen. Medewerker 2: “Ik zie dat het niet lukt. Ik zal een monteur moeten sturen. Donderdag pas. Feestdagen en zo. Maar doen dan?” Dat zal wel moeten, antwoordde ik. “Ik hoop dat ik u toch geholpen heb.” Nou nee, niet dus.

Even later kreeg ik de afspraak in de mail. Heel fijn altijd met de nodige dreigementen. “Als het probleem uw schuld is, betaalt u 40 euro.” Beste Ziggo, een paar weken geleden was er geen probleem en vanaf het moment dat we gingen bellen werd het probleem alleen maar groter. Zullen we er dus voorlopig maar vanuit gaan dat het jullie schuld is?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *