Wel makkelijker

Zouden er nog mensen zijn die hun foto’s laten afdrukken om ze vervolgens in een album te plakken? Zelf moet ik daarvoor zeker vijftien jaar teruggaan in de tijd en tijdens mijn recente opruimwoede zijn alle fotoboeken in een doos naar de berging verdwenen.

Een paar jaar lang leek het me nog een geniaal idee om fotoalbums kant en klaar af te laten drukken, maar al snel kwam ik tot de conclusie dat dat ook te veel werk was. Exit Albelli en co.

Vanaf dat moment plaats ik mijn foto’s in de cloud en gebruik ik mijn tablet om er doorheen te bladeren. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Alle plaatjes moeten namelijk eerst bewerkt worden en soms moet ik nog een andere uitsnede maken. Toch ook nog best veel werk.

Twee keer per jaar ga ik er eens goed voor zitten en vandaag heb ik het tweede deel van 2017 definitief ingeblikt. Om het nog makkelijker te maken heb ik ook nog even geregeld dat ze voortaan automatisch naar de wolk worden gestuurd. Dat scheelt weer een handeling. Leuker kan ik het niet maken, wel makkelijker.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *