The Butterfly Effect

In maart had ik behoefte aan een weekje vrij. Eind mei is het eindelijk zover. Omdat het zo lang duurde, heb ik ook maar meteen vrij gevraagd in juli en augustus en ik overweeg ook nog een week in september.

Iedereen krijgt de vakantie die hij verdient. De mijne bestaat uit iedere dag temperaturen van rond de 30 graden, met af en toe een verfrissende bui met of zonder onweer en windstoten. Het lijkt hier wel Egypte, al koelt het daar ‘s nachts wat meer af.

Het programma bestond onder meer uit een ongekend verzorgde barbecue. Op maandag gingen we naar Zoo Parc Overloon. Dinsdag werd een dagje Limburg: kleren kopen en een kopje koffie doen in Weert. De serveerster dacht dat we het niet droog zouden houden, maar het viel mee.

Morgen doen we een dagje meubelplein. Zeg maar: rechtsaf waar ik iedere dag linksaf ga. Het is net The Butterfly Effect. Een zo’n beslissing die anders uitvalt, heeft invloed op het hele verloop van de rest van de dag en misschien nog wel langer. Geen onbezonnen acties dus.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *