Virtuele mevrouw

Wat doe je als het vakantie is en bijna 30 graden? Lekker fietsen! Hoewel we alweer ruim twee jaar in onze nieuwe flat wonen, heb ik onze nieuwe omgeving nog veel te weinig verkend. Eigenlijk heb ik iemand nodig die de weg wijst.

Nu blijkt er dus een virtuele mevrouw te bestaan die je precies vertelt waar je linksaf of rechtsaf moet. Ze woont in Google Maps en weet zelfs in België de weg. Ik fiets met iTunes op mijn oordoppen en tussendoor geeft zij haar gepersonaliseerde verkeersinformatie. Dat is nog beter dan Sky Radio.

Ze weet je ook voortdurend te verrassen en dirigeert je door weggetjes waar je normaal gesproken nooit komt. Daar zitten af en toe ook zandpaden bij, dus ik heb ook al stukken moeten lopen, maar je kunt natuurlijk ook omkeren.

Ondertussen heb ik geleerd dat ik na twee uur fietsen echt dorst begin te krijgen. Na tweeënhalf uur gaat mijn kont zeer doen en na drieënhalf uur zou ik willen dat ik er was. Allemaal dingen waar ik anders nooit achtergekomen was.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *