Weg met de pakketbezorger!

Altijd leuk om pakketjes met de post te krijgen. Gratis bezorgd tot aan de voordeur. Hoewel? We hebben ons afhaalpunt intussen al veel vaker bezocht dan ons lief is.

De pakketbezorgers krijgen zo weinig betaald dat ze niet eens meer proberen om het bij je af te geven. Zelfs als je gewoon thuis bent, gooien ze meteen een briefje in de bus dat je het zelf mag gaan ophalen. Ik heb al verhalen gehoord van mensen die de bezorger aanspraken, waarop bleek dat hij het pakje niet eens bij zich had.

Ons afhaalpunt is een supermarkt een kilometer verderop. Toch nog best een stevige wandeling voor een pakje dat eigenlijk thuis bezorgd zou moeten worden.

Die bezorgers denken slim te zijn, maar ze maken zichzelf zo wel overbodig. PostNL kan alle pakjes rechtstreeks naar het afhaalpunt brengen en het briefje op de post doen. Op die manier heb je geen pakketbezorgers meer nodig. Weg met de pakketbezorgers!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *