Grijze bemoeial

Mensen klagen wel eens over jongeren en over buitenlanders, maar bejaarden kunnen er ook wat van. Het zal de eerste keer niet zijn dat je hier in een voetgangersgebied van je sokken gereden wordt door een grijsaard op een fiets. Had je maar op tijd aan de kant moeten gaan, redeneren ze.

Aan de overkant van ons parkeerterrein staat een flat met vooral bejaarden die de hele dag niets te doen hebben. En dus gaan ze op hun balkon zitten gluren om te zien of er nog iets is wat hen niet zint.

Nu hebben ze het voorzien op Billy. Wij laten onze bordeauxdog daar poepen omdat hij het officiële uitlaatveld niet haalt. Natuurlijk ruim ik alles wel keurig op. Maar dat vond zo’n grijze bemoeial niet voldoende. Want als Billy natte poep heeft, blijft er wel eens wat achter. Daar lopen mensen dan doorheen en dat sjouwen ze hun flat binnen, zei ze.

A is dat binnen de kortste keren opgedroogd. B is het zand rondom een boom wel een heel rare plek om te gaan lopen. C is onze flat net zo dichtbij en daar is nog nooit Billypoep naar binnen gesjouwd. Ik heb gezegd dat ze het maar op het politiebureau moet melden, dan horen we het wel van de wijkagent. Doe iets nuttigs met dat laatste beetje van je leven.

1 reactie

  1. Paul juli 24, 2018 8:13 pm  Beantwoorden

    Gun die mensen dit, Peer! Zolang zij zich druk maken, hebben ze iets om voor te leven!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *